Άγιος Ιωάννης, Μαγνησία, Πήλιο, 37012

Book your Boat Tour in Pelion online

Discover Mountain Pelion’s Peninsula East coast beaches with our daily boat tours!
2 Μαρ

Βαρκάδα στο Πήλιο

Βαρκάδα στις παραλίες του Πήλιου

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε μια ημερήσια εκδρομή με τις βάρκες μας, όπου θα θα περιπλανηθούμε σε μια ημερήσια απόδραση με στόχο να χαρείτε τις ακρογιαλιές σ ενά μεγάλο μέτωπο των φημισμένων παράκτιων περιοχών του Ανατολικού Πηλίου.

Λαμπινού – Μυλοπόταμος – Φακίστρα – Νταμούχαρη – Παπά Νερό – Πλάκα – Αγίου Σαράντα – Χορευτού  είναι ορισμένες από τις παραλίες που θα επισκευθούμε Θα γίνετε οι “μοντέρνοι Αργοναύτες” και θα εξερευνήσετε τις ανατολικές ακτές του Πηλίου. Η ομάδα του Les-Hirondelles θα βρίσκεται δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Σημεία εκκίνησης, είτε από το λιμάνι στο Χορευτό είτε στον Άγιο Ιωάννη.

Η εκδρομή ξεκινά με την επιβίβαση μας στις βάρκες, όπου ο καθένας θα αναλάβει και από έναν ρόλο, αυτόν του καπετάνιου, του ναύτη ή του παρατηρητή…και η περιπέτεια ξεκινά. Ένα ακόμα σκάφος, το οποίο θα μεταφέρει το εκπαιδευμένο προσωπικό του Les-Hirondelles θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας.Θα περιηγηθούμε από παραλία σε παραλία, όπου θα δούμε τις υπέροχες ακτές, τις οποίες μερικές φορές κρύβουν τα απότομα βράχια, μικρούς, ήσυχους κολπίσκους, ενώ θα μαγευτούμε από τη φύση και τις παλαιές, παραδοσιακές εκκλησίες.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε την σπηλιά της Φακίστρας να θαυμάσουμε τους σταλακτίτες.Θα θαυμάσουμε το πράσινο, βουτώντας στα καθαρά, γαλάζια νερά. Τέλος, θα κάνουμε μια στάση για κολύμπι, ενώ στη συνέχεια θα γευματίσουμε ελαφρά σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα.

Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τα βατραχοπέδιλα μας και τις μάσκες μας, για αυτούς που θέλουν να γίνουν λίγο πιο extreme. Νωρίς το βραδάκι, μετά από τις περιπλανήσεις μας και αφού έχουμε ανακαλύψει τις ακτές του Πηλίου, το αξέχαστο αυτό ταξίδι φτάνει στο τέλος του.

Book Now!

 

Leave a Reply