ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το Kentrikon Boutique Hotel προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας ακριβώς στην καρδιά του παραδοσιακού χωριού του Αγίου Ιωάννη, στο Πήλιο. Το Kentrikon Boutique Hotel προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας ακριβώς στην καρδιά του παραδοσιακού χωριού του Αγίου Ιωάννη, στο Πήλιο.
Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε πέντε επίπεδα, με πρόσβαση μέσω σκαλοπατιών. Στην πλειονότητα των δωματίων υπάρχει ολική ή μερική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.
Απολαύστε την διαμονή σας, σε ένα μέρος γαλήνιο με ήρεμη ατμόσφαιρα ακούγοντας τον ήχο των κυμάτων και νιώθοντας την χαλαρωτική αύρα της θάλασσας

Boutique Hotel Kentrikon
Hotel Kentrikon

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Σήμερα

Πραγματοποιήθηκαν πολλές ανακαινίσεις, με σημείο αναφοράς αυτή του 2008, όπου το ξενοδοχείο αναβαθμίστηκε σε boutique, βελτιώνοντας συνολικά την εμπειρία της φιλοξενίας.
Σήμερα, σχεδόν έναν αιώνα μετά την πρώτη φιλοξενία του Kentrikon, η νεότερη γενιά της οικογένειας Λεβέντη ηγείται του ξενοδοχείου και άλλων τουριστικών επιχειρήσεων, στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας. Το Kentrikon είναι ένα από τα πρώτα 100 ξενοδοχεία που σερβίρει το ελληνικό πρωινό μια πρωτοβουλία του SETE. Παράλληλα, έχει διακριθεί και συνεχίζεται να διακρίνεται με πιστοποιήσεις αριστείας όπως κορυφαία επιλογής ταξιδιωτών της TripAdvisor.

Η φιλοσοφία του Kentrikon παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο, όπως ακριβώς όταν δημιουργήθηκε το 1937 από το Δημήτρη και την Αλεξάνδρα Λεβέντη, οι οποίοι φρόντισαν να μεταλαμπαδεύσουν στις επόμενες γενιές την αληθινή επιθυμία να κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν σαν στο σπίτι τους, στο Πήλιο.